في أيام الحمية / الريجيم هناك 14 طريقة لتحسين علاقتك بالجبنة القريش
1-
جبنة قريش + طماطم+جرجير + بقدونس في الخلاط
2-
صوصو مكون من زبادي + جبنة قريش + مستردة / خردل
3-
توست بني (حبوب كاملة)+ جبنة قريش + زعتر أو حبة البركةو ممكن تحطها تحت الشواية
4-
اضافة زيتون للجبنة القريش ( 5 زيتونات لكل قطعة - 200 جرام ) و هرسهم كويس جداً
حتى يصبح طعم لون الجبنة رمادي
5-
جبنة قريش + بيض مسلوق ساخن مهروسين + ملح + كمون أو فلفل
6-
جبنة + طماطم + خيار + كمون أو فلفل اسود أو نعناع حسب الذوق و قليل من زيت الزيتون و يتم هرسهم جيداً
7-
خلط الجبنة القريش بصنف الجبنة اللي بتحبيه 80% جبنة قريش و 20% جبنتكو بكدة طعمها هيبقى أحلى
و هتكلي من جبنتك الدسمة كمية أقل
8-
يتم حشو عجينة من دقيق كامل بجبنة قريش+نعناع و خبزها بالفرن و رشها بحبة البركة
9-
يتم تسخين الجبنة في زيت زيتون حتى يجف الماء و اضافة البيض لها و تقليبهم حتى ينضج البيضيتم اضافة الفلفل الاسود لهم
10-
توست عيش بني (حبوب كاملة أو شعير) + جبنة قريش بدون ملح + عسل أو ملعقة مربى
11-
توست عيش بني(حبوب كاملة أو شعير) + جبنة قريش بدون ملح + فراولة أو توت برير
12-
جبنة قريش بالفلفل (حسب الذوق أخضر أو أحمر) و تضرب في الخلاط و يمكن اضافة قليل من الشطة
13-
جبنة قريش بالبريكا (الفلفل الاحمر الحلو) و يمكن اضافة قليل من الشطة
14-
جبنة قريش + سيمون فيميه + كابر + بصل أخضر و قليل من عصير الليمون
و أخيراً لو كل مرة اخترتوا طريقة لا يمكن تذهقوا من الجبنة القريش
و اهتموا بالاخراج و استخدام الالوان اللي بجد بيفتح النفس
زي ما انتو شايفين الصور